Hairextensions

Een haarverlenging of haarverdikking gewild? Dit kan bij ons!

Hairextensions van natuurlijk haar

Hairextensions die wij gebruiken zijn strengen van natuurlijk haar die met een gepatenteerde lastechniek wordt aangehecht bij de aanzet van het eigen haar. Hiermee kan men het eigen haar voller maken en meer volume geven of meer kan het eigen haar verlengen tot een coupe vol en lang haar. Het haar kan vervolgens vele malen gewassen worden, gekleurd of gepermanent worden zonder dat het los kan laten. Door de speciale lastechniek is de aanhechting zelf niet zichtbaar en nauwelijks voelbaar. Wij hebben nu ook de laserbeamer NANO voor een nog mooier resultaat en onzichtbaar in uw haar.


Waarom is hairextensions bij ons zo'n succes?
Wij gebruiken de strengen uit echt Europees haar, dit in tegenstelling to andere technieken waarbij synthetisch (-kunststof) of Aziatisch haar wordt gebruikt. Daardoor is het glanzend en veerkrachtig en heeft het dezelfde structuur als uw eigen haar. Het haar wordt gesorteerd op dikte en lengte. Wij bekijken na een persoonlijk gesprek, welke lengte en kleur voor u het mooiste resultaat zal geven.

Bevestiging en kleuren
De bevestiging van hairextensions gebeurt met een minuscuul stukje kunststof, welke zich aan de top van de extension bevindt. Dit kleine stukje kunststof (rebonding) wordt door middel van een thermopincet zacht gemaakt en om het eigen haar gerold. Aldus verkrijgen we een perfecte aanhechting. De behandeling beschadigt het eigen haar absoluut niet. Het kleine stukje kunststof heeft dezelfde kleur als het haar van de extensions, zodat dit niet zichtbaar is. Hierdoor kan het dezelfde haarbehandelingen ondergaan als het eigen haar. Het kan geverfd of gepermanent worden. Het uiteindelijke resultaat is 100% egaal en heeft een natuurlijke haarkleur!

De haarstrengen zijn in meer dan 25 kleurvarianten en in drie verschillende lengtes n.l. 30, 45 en 60 cm verkrijgbaar, zodat voor de verlenging het meest bij het eigen haar passende haarsoort kan worden geselecteerd. Hierdoor is het verven niet altijd noodzakelijk (maar kan natuurlijk wel). Omdat wij alle kleurvarianten op voorraad hebben kan er direct een afspraak gemaakt worden voor het plaatsen van de hairextensions.


Hoe lang blijft het zitten?

Een kapsel met hairextensions gaat in de regel 3 tot 6 maanden mee, naar gelang de haargroei en het gewenste kapsel. In die tijd kunt u het zonder problemen wassen, föhnen, knippen, verven en permanenten. Daarna zullen de hairextensions vervangen moeten worden in verband met een zichtbare uitgroei. De haarverlenging wordt dan verwijderd door de rebonding los te weken met een oplosmiddel en tang en dit is eveneens niet schadelijk voor uw haar.


resultaten