Haarwerken


Hairlook Simone is gespecialiseerd in haarwerk:

  • Haarwerken en pruiken;
  • Haarproblemen;
  • Hoofdhuid problemen;
  • Haaruitval;
  • Haartoevoegingen.

Haar problemen, dun haar, haaruitval, kale plekken of volledige kaalheid. Wij hebben voor u de oplossing! Haaruitval is een heel persoonlijke en gevoelige kwestie. Dat snappen wij bij Hairlook Simone. Daarom is de privacy van onze klanten voor ons belangrijk. Al jaren leveren wij de beste kwaliteit haarwerken, haarstukken, haartoevoegingen en extra volume op heel discrete en toch persoonlijke wijze.

De oorzaak van het haarverlies.
Er zijn legio aan oorzaken waardoor kaalheid ontstaat, denkt u daarbij aan erfelijkheid, hormonen, alopecia areata (pleksgewijs of algehele kaalheid), medicijnen, bestraling, brandwonden, chemotherapie, etc. Wij zijn bekend met al deze oorzaken. Wij herkennen ze en weten waarmee we rekening moeten houden.

Chemo of bestraling?
Mocht het zo zijn dat u al weet dat u uw haar gaat verliezen, omdat u behandelt gaat worden met chemotherapie of bestraling, dan adviseren wij u voor het begin van de behandeling bij ons langs te komen. Wij kunnen dan heel nauwkeurig vastleggen hoe uw haar nu is(dikte, lengte, kleur, model, etc), zodat wij bij het verlies van uw haar een haarwerk kunnen leveren dat nauwkeurig aansluit bij uw eigen haar. 


Goed om te weten

Bij sommige vormen van haarverlies is het mogelijk dat het na verloop van tijd weer terug komt. U hoeft dan niet bang te zijn dat een haarwerk die haargroei tegen gaat. Sterker nog: onze haarwerken houden uw hoofdhuid behaaglijk warm zonder te broeien. En dat bevordert juist de teruggroei!

Hairlook Simone is aangesloten bij branchevereniging sectie haarwerken Anko, Algemene Nederlandse Kappers Organisatie. Wij zijn een erkend haarwerk bedrijf en hebben contracten met alle zorgverzekeraars van Nederland.

Heeft u een medische indicatie? Dan verzorgen wij de totale declaratie van de kosten bij uw zorgverzekeraar. Dat scheelt u veel administratie rompslomp.


Wat u kunt doen, zodat wij u hulp kunnen bieden.

Als u besluit om contact met Hairlook Simone op te nemen, belt u dan naar de kapsalon 0544-377 142, U kunt altijd binnen 5 werkdagen een afspraak bij ons inplannen. U maakt een afspraak in de kapsalon (ook buiten de openingsuren). Of als u dit prettiger vindt, komen wij bij u aan huis of in het ziekenhuis. Als u zich maar op uw gemak voelt.

 

Anko Haarwerk Specialist Vecozo