Mediceuticals

Specifieke, dermatologische producten voor haar- en (hoofd-) huidoplossingen.

Wist u dat?

  • Een op de vier mannen, vrouwen en kinderen momenteel last hebben van veel voorkomende hoofdhuidproblemen.
  • Meer dan 90% van alle mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen: roos, psoriasis, seborrheic dermatitis, eczeem of een droge hoofdhuid.
  • Het optreden van vervelende hoofdhuid aandoeningen steeds vaker voorkomt, vooral een vette hoofdhuid.
  • Een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak van haaruitval is.
  • De meest verkochte shampoo in de wereld een medicinale anti-roos behandeling is.

Met de mediscoop verzorgen wij voor u een gratis hoofdhuid- en haaranalyse. Hiermee maken wij zichtbaar hoe de conditie van het haar en de hoofdhuid is.


Hoofdhuidproblemen.Wij adviseren de Scalp Therapies van Mediceuticals wanneer u last heeft van een van de volgende hoofdhuidproblemen:

Eczeem
Is een hoofdhuisziekte waarbij de huid een chronische ontstekingsreactie vertoont, wat zorgt voor jeuk en roodheid. Bij acute eczeem ontstaat roodheid, zwelling en blaasjes. Bij echronische eczeem neemt de roodheid af, er is meer schilferige huid aanwezig en de huid is droger.

Roos 
Bij roos is er sprake van een overmatige productie van huidcellen. Miljoenen mensen hebben deze chronische aandoening. De onmiskenbare symptomen van roos zijn witte, vette uitziende schilfers van dode huid die de haren en schouders bedekken, en een jeukende, schilferige hoofdhuid.

Psoriasis
Psoriasis is een chronische (langdurige) huid- en hoofdhuid ziekte. Psoriasis ontstaat wanneer huidcellen zich snel vermenigvuldigen onder het oppervlak van de huid en zich ophopen op het oppervlak voordat ze de kans krijgen om te vol groeien. Meestal duurt huidcelvernieuwing ongeveer een maand, maar met psoriasis vindt het proces slechts in een paar dagen plaats. Psoriasis zorgt voor een dikke rode ontstoken huid, bedekt met zilverachtige schubben, die meestal jeuken en pijnlijk aanvoelend. Psoriasis wordt verondersteld te worden veroorzaakt door namelijk een immuunstornissen, genetische afwijkingen, infecties, stress of medicatie. Psoriasis lijkt iets vaker voor te komen bij vrouwen dan bij mannen.

Seborrheic Dermatitis 
Een vette hoofdhuid heeft de neiging het meeste last te hebben van roos, omdat een vette hoofdhuid de groei van gist ondersteund. Serborrheic Dermatitis, of vette hoofdhuid/haar, komt niet alleen voor tijdens tienerjaren maar ook op latere leeftijd. Er is een duidelijke toename in het aantal mensen met een vette hoofdhuid, vooral bij oudere mannen en vrouwen. Waarschijnlijk is dit hormoongerelateerd.

Veel voorkomende hoofdhuidproblemen.


Mogelijke oorzaken haaruitval:

Alopecia androgenetica

Een mannelijke vorm van haarverlies en ee veel voorkomende vorm van permanente haaruitval. Bij mannen die vatbaar zijn voor alopecia androgenetica kan haaruitval beginnen op elk moment na de puberteit. Meestal begint het (zeer geleidelijk) haarverlies bovenop de hoofhuid en bij de inhammen die langzaam uitbreiden. De haren aan de zijkanten van het hoofd en de achterkant vallen niet uit. Voor veel vrouwen begint alopecia androgenetica tijdens de menopauze.

Alopecia areata

Alopecia areata veroorzaakt ongelijkmatige haaruitval. Het is meestal gelokaliseerde haaruitval op de hoofdhuid, maart treedt ook op bij andere delen van de huid met haargroei.

Chemotherapie

Sommige vormen van chemotherapie (cytostatica) hebben tot gevolg dat het haar uitvalt.

  • Haaruitval treedt meestal op 2-3 weken na de eerste behandeling
  • De hoofdhuid is gevoeliger, ook voor temperatuurwisselingen
  • De hoofdhuid is droger
  • Er kan schilfering ontstaan op de hoofdhuid
  • Niet alle chemotherapie veroorzaakt haarverlies.

Andere oorzaken

Oorzaken zoals Shock/ Trauma, medicatie, erfelijkheid, menopauze of ouderdom zijn ook mogelijk.


Mediceutical Laboratories, Ltd

Mediceuticals is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid-en haarbehandelingen voor professionals. Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals zich ontwikkeld tot een superieur product.

Mediceuticals is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen in de receptuur hebben verwerkt en toegepast. Mediceuticals behandelingen worden sinds decennia toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten, Canada, Australië en sinds 2010 ook in Europa.

Het is ons doel om de meest doeltreffende behandelingen uit dermatologische kennis te ontwikkelen voor professionele salons.
Mediceuticals is ontwikkeld voor haar- en hoofdhuidproblemen maar heeft inmiddels ook een zeer goede preventieve werking.

Ik ben mij zeer bewust van de psychologische trauma waar mannen en vrouwen aan lijden wanneer zij overmatige haaruitval ervaren. Als jonge man ontdekte ik dat ik een genetische aanleg had voor androgenetische alopecia. Ik bekend oprecht een gezondere huid een vollere haargroei te hebben dankzij Mediceuticals.

Beheersing van haaruitval is gelijk aan aan het behandelen van vele andere medische aandoeningen. Hoe eerder een preventief programma wordt gestart. Hoe groter de kans van slagen. Je bent nooit te jong of te oud om preventief Mediceuticals programma te beginnen.

De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen. Kortom, mooie haren en een gezonde hoofdhuid voor e rest van je leven!

John Cannon.

Founder & President of MEDICEUTICALS Laboratories, Taxas USA.