biolage

De biolage bestaat uit 10 lijnen!

Elke lijn is geschikt voor een ander type haar. Hieronder zullen wij per lijn uitleggen voor welk haartype het geschikt is.

Fiberstrong

Biolage Fiberstrong is speciaal ontwikkeld om verzwakt en breekbaar haar te voeden en herstellen. Je haar krijgt weer kracht en wordt bovendien beschermd tegen toekomstige beschadigingen!

Colorlast
Om gekleurd haar langer levendig en mooi te houden, heb je vaak net even wat andere verzorging nodig. Speciaal daarvoor heeft Matrix de Colorlast verzorgingslijn ontwikkeld, met alleen maar zeer milde en zachte verzorging om gekleurd haar niet aan te tasten!
Volumebloom
Biolage Volumebloom is speciaal ontwikkeld voor dun en futloos haar. Deze producten voeden je haar en geven het meer volume en glans. Een flinke bodyboost dus!
Hydrasource
Speciaal voor droog haar. Wil jij je droge haar helpen herstellen en verzorgen, maar je haar niet verzwaren? Wij hebben de oplossing!
Smoothproof
Biolage Smoothproof is speciaal ontworpen voor normaal tot dik, weerbarstig, pluizend haar. Met de producten van Smoothproof krijg je weer controle over weerbarstig, pluizend haar. De toegevoegde cameliabloem zorgt voor extra bescherming tegen vochtigheid van buitenaf.
Oil Renew

Geconcentreerd dagelijks verzorgingssysteem aangedreven door lichtgewicht micro-oliedelen om te helpen bij het transformeren van poreus, vochtarm haar dat er gezond uitziet.

Scalp sync

Een geïrriteerde hoofdhuid en vettige hoofdhuid kan vervelend zijn, en kan bovendien op de lange termijn gezonde haargroei verstoren. Daarom heeft Matrix Biolage met Scalpsync een verzorgingslijn ontwikkeld speciaal voor de gevoelige en vettige hoofdhuid! 

Full denisty  

Matrix Biolage FullDensity maakt het haar dikker geeft het meer volume en voorkomt haaruitval als gevolg van breuk.

Keratinedose
Biolage Keratindose is speciaal ontworpen voor overbehandeld, beschadigd haar. De opbouwende producten verbeteren de kwaliteit van het haar. De ingrediënten zijde-extract en pro-keratin herstellen en beschermen de schubbenlaag, waardoor de structuur van het haar wordt verbeterd. 
Sun sorials  

Biolage Sunsorials beschermt het haar voor, in en na de zon. De formule met UV-filter en zonnebloem-extract voedt en verzorgt het haar, geeft het een schitterende glans en beschermt het tegen de schadelijke effecten van zon, zee- en zwembadwater.